T’agradaria posar-te ortodòncia, però no vols portar brackets?

Ara pots aconseguir el somriure que sempre has somiat amb Ortodòncia Invisible.

Aquest tipus de tractament consisteix en una sèrie de alineadors transparents removibles, igual d’efectiu que l’ortodòncia tradicional, però amb l’avantatge de ser quasi invisible, molt còmode i completament extraïble.

El pròxim 17 d’Abril realitzarem la nostra I Jornada de portes obertes d’Ortodòncia Invisible.

Serà el moment perfecte per a informar-se sobre un dels tractaments més innovadors d’ortodòncia, ja que tindrem a la nostra disposició el nou escàner iTero amb el qual escanejarem les teues dents i podrem veure en temps real una simulació del resultat final, mostrant-te l’abans i el després del teu tractament. Podràs consultar tots els teus dubtes amb la Dra. Alba Roca i veure casos reals tractats per ella mateixa.

Per això, tots els assistents que reserven la seua cita prèvia (places limitades) , podran disfrutar aquest dia de:

  • Estudi d’Ortodòncia Invisalign
  • Escàner 3D Invisalign iTero amb una simulació virtual del resultat final
  • Diagnòstico y pla de tractament
  • Promoció especial en el tractament

A més, et regalarem un emblanquinament dental perquè quan finalitzes el teu tractament et quede un somriure perfecte.

Convida els teus amics i familiars a conéixer tots els avantatges de l’Ortodòncia Invisible en Dentisana!

Cita prèvia – 963034846

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies