A la volta de les vacances són molts els pacients que han empitjorat la seua higiene dental i vénen amb inflamació en les genives, la recaiguda en el seu problema periodontal i molts altres trastorns bucodentals. Però l’arribada del període vacacional no té per què significar un canvi en la nostra salut bucal i periodontal.

Amb la possible deixadesa dels dies de vacances o els canvis en les rutines diàries, augmenta la placa bacteriana en les nostres boques i, amb ella, el risc d’anar acompanyada de la incòmoda halitosis i/o la hipersensibilitat dental. Amb el que vénen de gust aquests dies aliments i begudes fresquetes!
A més, no podem oblidar l’augment en traumatismes dentals durant l’estiu. Si alguna se sent Mary Read en les accions de pirateria o sorgeix un Marco Polo en potència, i pateixen un contratemps en les seues missions, és important mantenir la calma, veure si la dent està o no fora de boca i comprovar si solament està trencat o fracturat i/o si té mobilitat.

  • En cas que la dent haja eixit del seu lloc, no netejar la dent ni manipular-ho. Has de mantenir la dent en la boca humitejat amb la saliva o ficar-ho en llet.
  • En cas d’una fractura dental, guardar el fragment fracturat.
  • Si la dent té mobilitat, cal evitar tocar-ho i manipular-ho amb la llengua. 

I en qualsevol dels casos, acudir ràpidament al dentista perquè puga dur a terme el tractament adequat.

Des de DENTISANA et volem donar 6 senzills consells per a aquestes vacances:

  1. Porta amb tu un raspall de dents de viatge
  2. Segueix sent constant amb la neteja bucal
  3. Beu molta aigua
  4. Evita en la mesura del possible les begudes ensucrades, carbonatades i alcohòliques
  5. Utilitza dentifricis i col·lutori amb fluor
  6. Visita al teu odontòleg abans d’anar-te de vacances

Si tens algun dubte o vols sol·licitar una revisió, pots demanar cita amb nosaltres cridant al ☎️ 963034846 o a través de la nostra pàgina web.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies