Ara al setembre arriba un nou any escolar i amb açò la tornada a la rutina diària d’organitzar horaris, reprendre algunes tasques… i si hi ha xiquets d’entremig, el plus afegit que açò comporta. A més, deixem enrere els mesos de vacances en els quals hem tingut una alimentació menys saludable i hem descurat els hàbits d’higiene.

Per açò, volem recordar la importància de mantindre una bona salut bucodental durant la infància, ja que aquesta etapa determina el desenvolupament bucal dels xiquets i per açò, no cal oblidar-se de cuidar les dents amb una higiene diària i una alimentació adequada.

Des de Dentisana us aconsellem realitzar una revisió dental en el vostre dentista habitual a la tornada de les vacances per a poder fer un estudi personalitzat del moment bucal en el qual us trobeu. D’aquesta forma, adaptar els nostres tractaments a les necessitats de cada pacient, on tindrem tres objectius:

  • Prevenció. La millor manera d’evitar un problema bucodental és prevenir-ho, així que és l’odontopediatra qui pot detectar manques en les tècniques d’higiene i recomanar tècniques de prevenció oral adaptades als xiquets.
  • Detecció precoç. La detecció primerenca de patologies com la càries és fonamental perquè el tractament siga eficaç. Mitjançant una revisió rutinària, es poden detectar xicotets símptomes i signes que poden passar desapercebuts. 
  • Manteniment. Una bona rutina de neteja ajuda a mantenir les dents i les genives sans, i acompanyat d’una visita a l’odontopediatra amb regularitat és fonamental per a un bon manteniment de la salut bucodental. 

Aquestes seran les claus per a mantenir el teu somriure i la dels teus sanes durant molt temps. En Dentisana.

Vine a Dentisana! Truca’ns per a una Primera Visita totalment gratuïta al ☎️ 963034846 o posa’t en contacte amb nosaltres a través de la nostra pàgina web.

Estarem encantats d’ajudar-te!

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies